Over Cre8able

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webwinkel! Je vindt hier eigen ontwerpen van ansichtkaarten tot invulboeken, van babyshower voorspellingskaarten tot planners. Allemaal gemaakt met veel plezier en de bestellingen worden met veel liefde ingepakt en verstuurd.

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Lucinda, het gezicht achter Cre8able. Naast mijn eigen webwinkel, werk ik 3 dagen per week op de HR afdeling bij een grote organisatie met volledige diensten in de energiesector. Daarnaast ben ik een gezelligheidsmens en kan ik goed van het leven genieten. In het ontwerpen kan ik mijn creativiteit kwijt. Een eigen kantoor heb sinds onze verhuizing wel. Maar het begon met ontwerpen die aan de keukentafel tot stand kwamen. Zo kom ik ook op de naam 'Cre8able', create (at the) table. 

De reden dat ik met deze webwinkel ben begonnen, is dat ik heel blij word van ontwerpen. Na een cursus handletteren met vriendinnen was ik enthousiast en ben ik kaarten gaan handletteren. Maar eigenlijk was ik nooit echt tevreden over het resultaat omdat het dan net weer niet goed stond. Na een moeilijke periode waarin ik o.a. mijn moeder ben verloren, ben ik gaan kijken hoe ik weer energie uit het leven kan halen. Ik heb een thuisstudie, HBO Grafisch Vormgeven met goed gevolg afgerond. Hierdoor komt mijn creatieve kant helemaal naar voren en ben ik veel gaan ontwerpen. Het is het fijn om mijn energie terug te krijgen en de mooie dingen weer in de dagelijkse dingen te zien. In het creatieve proces kan ik mijn hoofd leeg maken en ik word oprecht heel erg blij van het zien hoe mijn ontwerpen op de computer omgezet worden naar echte producten. Dit gevoel wil ik met zoveel mogelijk mensen delen en hopelijk worden jullie ook blij van mijn ontwerpen en producten.

Liefs Lucinda

© 2020 - 2024 Cre8able happy designs by Lucinda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel