Over Cre8able

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webwinkel! Je vindt hier eigen ontwerpen van ansichtkaarten tot invulboeken, van babyshower voorspellingskaarten tot planners. Allemaal gemaakt met veel plezier en de bestellingen worden met veel liefde ingepakt en verstuurd.

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Lucinda, het gezicht achter Cre8able. Naast mijn eigen webwinkel, werk ik 3 dagen per week bij een grote organisatie op het gebied van backoffice dienstverlening aan o.a. intermediairs. Daarnaast ben ik een gezelligheidsmens en kan ik goed van het leven genieten. In het ontwerpen kan ik mijn creativiteit kwijt. Een eigen kantoor heb ik niet, die deel ik met mijn 2 kinderen (van 1,5 en 3 jaar) en mijn man. Mijn ontwerpen komen dus gewoon aan de keukentafel tot stand. Zo kom ik ook op de naam 'Cre8able', create (at the) table. 

De reden dat ik met deze webwinkel ben begonnen, is dat ik heel blij word van ontwerpen. Na een cursus handletteren met vriendinnen was ik enthousiast en ben ik kaarten gaan handletteren. Maar eigenlijk was ik nooit echt tevreden over het resultaat omdat het dan net weer niet goed stond. Na een moeilijke periode waarin ik o.a. mijn moeder ben verloren, ben ik gaan kijken hoe ik weer energie uit het leven kan halen. Ik ben begonnen met een thuisstudie, HBO Grafisch Vormgeven. Hierdoor komt mijn creatieve kant helemaal naar voren en ben ik veel gaan ontwerpen. Het is het fijn om mijn energie terug te krijgen en de mooie dingen weer in de dagelijkse dingen te zien. In het creatieve proces kan ik mijn hoofd leeg maken en ik word oprecht heel erg blij om te zien hoe mijn ontwerpen op de computer omgezet worden naar echte producten. Dit gevoel wil ik met zoveel mogelijk mensen delen en hopelijk worden jullie ook blij van mijn ontwerpen en producten.

Liefs Lucinda

© 2020 - 2021 Cre8able happy designs by Lucinda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel