Retourneren

Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar je kan je product zonder probleem retourneren.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je bent niet verplicht om de reden van annuleren aan te geven, echter zou het ons wel helpen met de verbetering van het product.

Stappenplan retourneren

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn;
  • Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Vul het retourformulier voor herroeping in en/of mail het naar info@cre8able.nl. Je mag het ook even kopieren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: herroeping/retourformulier

3. Verpak de artikelen, indien mogelijk, weer in de orginele verpakking. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Cre8able happy designs by Lucinda
Elzekrulzoom 79
2403 SK Alphen aan den Rijn

4. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

 

5. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.

© 2020 - 2024 Cre8able happy designs by Lucinda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel