Verzenden & Levertijden

Levertijd
We streven ernaar bestellingen binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Per e-mail ontvang je een verzendbewijs met een eventuele track & trace code bij een (brievenbus)pakket. 

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het ons dan weten via het opmerkingenveld of informeer van te voren even bij ons. We zullen dan onze uiterste best doen om het zo spoedig mogelijk te versturen, echter we kunnen geen garantie bieden dat je het op tijd zult ontvangen. Dit omdat wij geen invloed hebben op PostNL.

Verzending Nederland
Ansichtkaarten en minikaartjes versturen we in een luchtkussenenvelop, daarvoor betaal je € 2,95. Als het gewicht hoger is, of je andere producten besteld versturen we die in een brievenbusdoosje, daarvoor betaal je € 3,95. Alles wat niet door de brievenbus past wordt verstuurd als standaard pakketpost, daarvoor is het tarief € 6,75. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de € 50.

Verzenden naar een ander en/of meerdere adressen 
Wil je je bestelling sturen naar iemand anders? Dan kan dit door het verzendadres van diegene in te vullen.  Er kan maar 1 verzendadres per bestelling ingevuld worden. Bij meerdere verzendadressen dien je voor elk verzendadres een aparte bestelling te maken.

© 2020 - 2021 Cre8able happy designs by Lucinda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel